Bli medlem

Bli medlem

Hvem kan være medlem?

Alle som ønsker det kan tegne medlemskap i Griffen Basketballklubb – det gjelder både de som ønsker å spille basket og de som ønsker å støtte klubben uten å spille. Unge, gamle, spillere, dommere, trenere, foreldre, personer som ønsker å bidra i styret eller i andre verv – kan og bør være medlem. Bare medlemmer har stemmerett på årsmøtet, og bare medlemmer kan velges inn i utvalg.

Som innmeldt medlem betaler du medlemskontingent en gang per år, i starten av året. Dersom du i tillegg spiller aktivt, må du betale for treningsavgift – denne faktureres ved sesongstart.. På denne siden kan du se hva det koster.

Meld deg inn i klubben gjennom «min idrett»

Etter at du har funnet deg et lag å spille på, og kanskje prøvd deg på et par treninger, er det på tide å melde deg inn i klubben. Vi benytter oss av Norges Idrettsforbund sitt system for medlemshåndtering, og du må dermed registrere deg selv og ditt barn (hvis spilleren er under 15 år) der, og så «søke om medlemskap» i Griffen Basketball. Under følger en enkel oppskrift. Det fungerer aller best om du gjør det via en PC/Mac.

Dersom du ikke har bruker på Min Idrett, må du først opprette det. Dersom du har bruker, kan du heller logge inn og legge til barnet ditt.

Start med å åpne vår innmeldingsside hos NIF: Innmeldingsside (nif.no). Den ser slik ut:

Logg inn om du allerede har bruker, hvis ikke registrerer du deg som «Ny bruker».

Dersom du allerede har en bruker hos Min Idrett (f.eks. om du har unger som er medlem fra før eller i andre klubber), så benytter du deg av «Logg inn»-knappen. Hvis ikke, velger du «Ny bruker».

Så velger du om du vil bli medlem selv (er over 15 år) eller om du skal registrere barnet ditt.

Her velger du om du skal bli medlem selv, eller om det er barnet ditt det gjelder.

Er det barnet ditt du skal registrere, må du uansett legge inn informasjon om deg som foresatt. Husk at vi også vil benytte denne informasjonen til å sende deg informasjon om faktura og andre viktige hendelser i klubben. Registreringsvinduet ser slik ut:

Følg de videre anvisningene, og legg barnet til som medlem i klubben.

Når dette er gjort, så vil vi få melding om din «søknad» og aktivere deg som medlem i klubben. Vi vil også sende deg en faktura på medlemskontingent for det inneværende året.