Styret

Styret

Styret velges inn av årsmøtet, og kandidatene velges vanligvis for 2 år av gangen.

Styreleder

Svein Kjetil Finstad

Mobil: 488 67 113
E-post: svein@griffenbasket.no

Kom inn i basketmiljøet i sesongen 01/02 gjennom min eldste sønn. Først som foreldrekontakt, så styremedlem og etterhvert styreleder i Harstad BBK. I Griffen har jeg vært styreleder siden 2011. Mine 2 sønner er fortsatt aktive i hhv Griffen BBK og Tromsø Storm. Ansvar: 1. Kontakt utad mot bl.a NBBF, Region Nord, Troms Idrettskrets og Harstad idrettsråd, 2. Koordinere klubbens/styrets totale aktivitet, 3. Idrettsregistreringen, samt medlems- og lisensregistrering.

Nestleder

Wenche Georgsen

Mobil: 950 75 336
Epost: wenche@griffenbasket.no

Startet med skolebasket som 12-åring på Kila skole, og etterhvert Harstad sitt damelag. Har spilt basket i Bodø, Newcastle, og Oslo. Etter 10 års opphold ble det igjen basket når en var tilbake i Harstad med damelaget og oppstart av lag for barn og unge. Har to ungdommer som er aktiv ihhv Harstad og Tromsø. Er nestleder i klubben og styremedlem i Region Nord.

Har spesielt ansvar for ungdommene-regionsserie, dommer og trenerutdanning samt treningstider.

Kasserer

Marit Olsen

Mobil:
Epost: marit@griffenbasket.no

Styremedlem

Birgithe Hansen

Mobil:
Epost: birgithe@griffenbasket.no

Involvert i easy basket og arrangementer for de yngste sammen med Anne. Ingen basketerfaring selv, kun mange timer med heiarop fra tribunen fra når Jeff og Harstad Vikings var i BLNO. Har en 10 åring som nå spiller i klubben.

Styremedlem

Ola Sandness

Mobil: 98221450
E-post: ola@griffenbasket.no

Engasjert basketballpappa med erfaring fra seint 80-tall/tidlig 90-tall i Harstad Basketballklubb, samt noen år i Mjødberget (supporterklubben til Harstad Vikings) på 2000-tallet.

Administrerer hjemmesiden til klubben.

Styremedlem

Anne Askevold Nordam

Mobil: 90932600
Epost: anne@griffenbasket.no

Har to gutter i klubben. Vil sammen med Birgithe ha et spesielt ansvar for arrangementer for de yngste i klubben.

Politiattestansvarlig.

Varamedlem: Malin Rognlid, epost: marit@griffenbasket.no.

Kranglet seg til å få starte på basket som andreklassing selv om man på den tiden måtte være eldre for å spille. Har siden spilt i Harstad, Tromsø, Trondheim og Bergen. Et par år i eliteserien og har fått mange gode venner via basketen. Flyttet hjem igjen nå, er trener for jentelaget på Bergseng og er vara i styret.

Varamedlem: Jan Sverre Lein, tlf: 975 86 425, epost: jansverre@griffenbasket.no

Ny i basketmiljøet, men har trent barn i turn og fotball for en god del år siden. Har en sønn som kom inn i miljøet for et par år siden og ser de fine verdiene denne idretten har på min han! Skårunge i styresammenheng, men ønsker å bidra til å utvikle basketmiljøet.