Spille basket?

Spille basket?

Har du lyst til å begynne med basketball? Vi tar alltid i mot nye spillere på våre lag. Her er en rask og enkel oppskrift på hvordan du kommer i gang med basketball hos Griffen basketball:

1. Finn ditt lag; bruk menyvalget «Lag Og Treningstider» her på nettsiden for å finne frem til det aktuelle laget som vil passe deg eller ditt barn.

2. Kontakt lagkontakt og/eller trener. Deres kontaktinformasjon står på lagsiden eller du kan klikke her for å se generell kontaktinformasjon. De vil hjelpe deg med de spørsmålene du har og vil bidra deg med å komme i gang med basket. 

3. Møt opp på en trening. Det er helt ufarlig å møte opp til en trening dersom man vil se på, prøve seg eller bare ta en prat med trener eller spillere. 

4. Meld deg inn i klubben. Her ser du hvordan du kan gjøre det. Informasjon om priser og hvordan du betaler inn finner du på denne siden. Avgiften vil variere avhengig av aldersnivå.

Gratulerer! Nå er du i gang som spiller i Griffen Basketball. Du vil fortsatt trenge utstyr til å trene og spille, samt ha en spillerlisens. Disse tingene vil klubben, via lagkontakt, hjelpe deg med når det blir aktuelt.

Dersom du fortsatt lurer på hvordan du kan komme i gang, eller har andre spørsmål om klubben eller basketball som du ikke finner svar på her – ta kontakt med oss.