Velkommen til sesongstart i uke 34

Velkommen til sesongstart i uke 34

Vi gleder oss over å ønske gamle og nye spillere velkommen til ny sesong, med oppstart 24.august. Også vi har blitt sterkt påvirket av Covid-19, med begrensete muligheter til både trening og spilling siden i mars i fjor, men nå som flere og flere bli vaksinerte satser vi på en tilnærmet normal sesong.

Treningstider

Vi starter treningen i uke 34, med trening i Seljestadhallen på tirsdager og fredager. Dette gjelder for spillere født i 2009 og eldre.

Vi jobber også med å få på plass treningstider på flere av skolene i byen, og slik det ser ut nå blir det trening for yngre lag på Bergseng, Harstad skole, Heggen VGS og Kanebogen skole. Vi jobber også med å få til et lag på Kila skole.

Så snart vaksineringen er ferdig i Harstadhallen, vil vi også få treningstider der.

Treningstider finner du alltid her: Treningstider

Lyst til å prøve?

Vi ønsker oss flere basketspillere i byen, og dersom du eller ditt barn har lyst til å prøve er dere hjertelig velkommen på trening. Du trenger ikke mye utstyr – treningstøy (f.eks. shorts) og innesko holder. Om du finner ut at dette er noe for deg/ditt barn, så koster et medlemskap 100 kroner, og treningsavgiften avhenger av hvor mange treninger laget har per uke (300 kr i året for 1 trening/uke, 600 kr/året for 2 treninger/uke, osv.).

Les mer om hvordan du kan bli med her: Bli medlem