Om klubben

Om klubben

Griffen basketball klubb ble etablert i 2010, og er Harstads eneste basketballklubb.

Vi er en klubb i vekst og har et treningstilbud til barn og unge fra 1.klasse og opp til videregående skole – i tillegg til våre seniorlag.

Vi jobber aktivt med å få til lag for de yngste på flere skoler i kommunen, og har de siste sesongene hatt treninger på Harstad skole og på Bergseng skole – i tillegg til at flere aldersgrupper har trent i Seljestadhallen og Harstadhallen.

Vi trenger flere aktive (foreldre)!

Klubben er bygget på frivillighet, og vi ønsker oss flere aktive medlemmer som kan bidra som for eksempel trenere, foreldrekontakt for lag, dommere, i sekretariatet, med arrangementer og alt som vi jobber med. Hos oss er det fint mulig å begynne i det små, og bidra etter evne og ønske!

Griffen Basketballklubb på sosiale medier

Følg oss på Facebook (lenke til siden) – der legger vi ut bilder, videoer, informasjon om ting som skjer og mye mer. Nyttig for foreldre å følge med på – og spillere selvsagt!

Vi har også en Instagram-konto (griffenbasket) der vi legger ut bilder rett som det er. Følg oss gjerne der også!

Hjemmesiden (der du er nå) benytter vi i hovedsak til relativt statisk informasjon, og er nyttig for spillere og foreldre som oppslagskilde på informasjon (f.eks. hvordan melde seg inn, treningstider, kontaktpersoner og lagsoversikt).